Skip to main content

Terms Of Servise


Terms of Service for Myblog

If you require any more information or have any questions about our Terms of Service, please feel free to contact us by email at

Restricted access

Access to certain areas of this website is restricted. www.agussalim.web.id reserves the right to restrict access to certain areas of this website, or at our discretion, this entire website. www.agussalim.web.id may change or modify this policy without notice. If www.agussalim.web.id provides you with a user ID and password to enable you to access restricted areas of this website or other content or services, you must ensure that the user ID and password are kept confidential. You alone are responsible for your password and user ID security.. www.agussalim.web.id may disable your user ID and password at www.agussalim.web.id's sole discretion without notice or explanation.

User content

In these terms and conditions, “your user content” means material (including without limitation text, images, audio material, video material and audio-visual material) that you submit to this website, for whatever purpose. You grant to www.agussalim.web.id a worldwide, irrevocable, non-exclusive, royalty-free license to use, reproduce, adapt, publish, translate and distribute your user content in any existing or future media. You also grant to www.agussalim.web.id the right to sub-license these rights, and the right to bring an action for infringement of these rights. Your user content must not be illegal or unlawful, must not infringe any third party's legal rights, and must not be capable of giving rise to legal action whether against you or www.agussalim.web.id or a third party (in each case under any applicable law). You must not submit any user content to the website that is or has ever been the subject of any threatened or actual legal proceedings or other similar complaint. www.agussalim.web.id reserves the right to edit or remove any material submitted to this website, or stored on the servers of www.agussalim.web.id, or hosted or published upon this website. www.agussalim.web.id's rights under these terms and conditions in relation to user content, www.agussalim.web.id does not undertake to monitor the submission of such content to, or the publication of such content on, this website.

No warranties

This website is provided “as is” without any representations or warranties, express or implied. www.agussalim.web.id makes no representations or warranties in relation to this website or the information and materials provided on this website. Without prejudice to the generality of the foregoing paragraph, www.agussalim.web.id does not warrant that:
  • this website will be constantly available, or available at all; or
  • the information on this website is complete, true, accurate or non-misleading.
Nothing on this website constitutes, or is meant to constitute, advice of any kind. If you require advice in relation to any legal, financial or medical matter you should consult an appropriate professional.

Limitations of liability

www.agussalim.web.id will not be liable to you (whether under the law of contact, the law of torts or otherwise) in relation to the contents of, or use of, or otherwise in connection with, this website:
  • to the extent that the website is provided free-of-charge, for any direct loss;
  • for any indirect, special or consequential loss; or
  • for any business losses, loss of revenue, income, profits or anticipated savings, loss of contracts or business relationships, loss of reputation or goodwill, or loss or corruption of information or data.
These limitations of liability apply even if www.agussalim.web.id has been expressly advised of the potential loss.

Exceptions

Nothing in this website disclaimer will exclude or limit any warranty implied by law that it would be unlawful to exclude or limit; and nothing in this website disclaimer will exclude or limit the liability of My blog in respect of any:
  • death or personal injury caused by the negligence of www.agussalim.web.id or its agents, employees or shareholders/owners;
  • fraud or fraudulent misrepresentation on the part of www.agussalim.web.id; or
  • matter which it would be illegal or unlawful for www.agussalim.web.id to exclude or limit, or to attempt or purport to exclude or limit, its liability.

Reasonableness

By using this website, you agree that the exclusions and limitations of liability set out in this website disclaimer are reasonable. If you do not think they are reasonable, you must not use this website.

Other parties

You accept that, as a limited liability entity, www.agussalim.web.id has an interest in limiting the personal liability of its officers and employees. You agree that you will not bring any claim personally against www.agussalim.web.id's officers or employees in respect of any losses you suffer in connection with the website. Without prejudice to the foregoing paragraph, you agree that the limitations of warranties and liability set out in this website disclaimer will protect www.agussalim.web.id's officers, employees, agents, subsidiaries, successors, assigns and sub-contractors as well as www.agussalim.web.id.

Unenforceable provisions

If any provision of this website disclaimer is, or is found to be, unenforceable under applicable law, that will not affect the enforceability of the other provisions of this website disclaimer.

Indemnity

You hereby indemnify www.agussalim.web.id and undertake to keep www.agussalim.web.id indemnified against any losses, damages, costs, liabilities and expenses (including without limitation legal expenses and any amounts paid by www.agussalim.web.id to a third party in settlement of a claim or dispute on the advice of www.agussalim.web.id's legal advisers) incurred or suffered by www.agussalim.web.id arising out of any breach by you of any provision of these terms and conditions, or arising out of any claim that you have breached any provision of these terms and conditions.

Breaches of these terms and conditions

Without prejudice to www.agussalim.web.id's other rights under these terms and conditions, if you breach these terms and conditions in any way, www.agussalim.web.id may take such action as www.agussalim.web.id deems appropriate to deal with the breach, including suspending your access to the website, prohibiting you from accessing the website, blocking computers using your IP address from accessing the website, contacting your internet service provider to request that they block your access to the website and/or bringing court proceedings against you.

Variation

www.agussalim.web.id may revise these terms and conditions from time-to-time. Revised terms and conditions will apply to the use of this website from the date of the publication of the revised terms and conditions on this website. Please check this page regularly to ensure you are familiar with the current version.

Assignment

www.agussalim.web.id may transfer, sub-contract or otherwise deal with www.agussalim.web.id's rights and/or obligations under these terms and conditions without notifying you or obtaining your consent. You may not transfer, sub-contract or otherwise deal with your rights and/or obligations under these terms and conditions.

Severability

If a provision of these terms and conditions is determined by any court or other competent authority to be unlawful and/or unenforceable, the other provisions will continue in effect. If any unlawful and/or unenforceable provision would be lawful or enforceable if part of it were deleted, that part will be deemed to be deleted, and the rest of the provision will continue in effect.

Entire agreement

These terms and conditions, together with www.agussalim.web.id's Privacy Policy constitute the entire agreement between you and www.agussalim.web.id in relation to your use of this website, and supersede all previous agreements in respect of your use of this website.

Law and jurisdiction

These terms and conditions will be governed by and construed in accordance with the laws of , and any disputes relating to these terms and conditions will be subject to the exclusive jurisdiction of the courts of .

About these website Terms of Service

We created these website terms and conditions using the TOS/T&C generator available from Privacy Policy Online.

www.agussalim.web.id's details

The full name of www.agussalim.web.id is My blog. "Privacy You can contact www.agussalim.web.id by email at our email address link at the top of this Terms of Service document. -->

Comments

Baru saja dikunjungi lho...

Pencarian Terbanyak Digoogle

Pengen Tau bagaimana cara melihat pencarian yang sudah dicari pengguna terbanyak dimesin pencari google.
Semua pengguna internet dijaman seperti sekarang sudah sangat pintar dan dipastikan cerdas dalam menggunakan gagdet digenggaman tangannya. Sobat blogger.. Dikesempatan kali ini saya akan membagikan tips bagaimana cara melihat topik pencarian terbanyak dimesin search google . Sebagai seorang peblogger pasti menginginkan sebuah ide untuk dituangkan kedalam blog nya semata-mata ingin berbagi pengetahuan baru . Nah denGan cara kita menggali ide salah satunya adalah mengetahui apa saja kira-kira yang akan diketik pengguna supaya artikel yang kita tulis nongol disana.
Siapa yang ga kepengen setiap tilisan yang kita posting dibaca banyak pembacanya. Namun terkadang kendalanya adalah untuk mendapaatkan sebuah tulisan yang baru kita butuh refrensi.  Kita nulis butuh bahan menulis sesuai kebutuhan agar nantinya pas .
Sudah banyak sih para master blogger-blogger ternama kasih saran , tapi sayan…

Bagusan Mana Ngeblog Di Blogger vs Wordpress

Kalau saya ditanya tentang soal ngeblog yang bagus dan enak untuk pemula adalah saya akan menjawab begini;Saya pribadi lebih suka membuat blog dengan bloger ?Alasan saya kenapa lebih suka ngeblog pakai blogger selain mudah dimengerti buat pemula seperti saya, cara mengoprasikannya pun sangat simple sekali , tidak membingungkan.Mungkin untuk sebagian para pemain blog yang udah lama lebih suka memakai wordpress, selain terlihat elegan dan banyak tema gratis yang sangat bagus-bagus.Meskipun banyak yang bilang ngeblog pakai blogger banyak kekurangannya, saya tetep suka pakai bloger, karna sangat mudah sekali dijalankan pakai hape doan masih bisa ? Memang diwordpress banyak sekali perbedaannya ketimbang diblogger, karna para interneters dunia banyak yang pakai. Banyak tampilan tema yang gratis dan bagus-bagus, tapi saya belum mencoba nya selain susah dioperasikan via android saya juga bingung ngopreknya. Maka nya saya lebih memilih pakai bloger. Hehe
Sebenernya kembali pada masing-masing mi…

Lima Rahasia Blog Banyak Pengunjungnya

Terbongkar sudah ternyata blog berkelas punya rahasia tersendiri cara mendatangkan banyak sekali pengunjung yang datang ? Nah kali ini saya akan kasih bocoran bagaimana lima rahasia ala saya sebuah blog bisa banyak kebanjiran para pengunjung mau mampir ke blog mu sobat๐Ÿ˜ƒOke kita langsung saja bahas apa saja sih lima rahasia yang saya maksud  kok bisa para pengunjung  berduyun-duyun menghampiri blog berkelas diluaran sana traficnya sampai jutaan tiap harinya. Dari pengalaman yang saya amati dan sayaa pelajari, saya mendapatkan ide untuk menulis serta membagikannya ke sobat sekalian. Semoga bisa menambah wawasan baru ?
[PERTAMA]RAPIH DALAM PENULISAN;
Betul sekali sobat tidak salah bacanya kok, kerapian dalam sebuah tulisan yang kita tuangkan dalam kata-kata dan kalimat bisa menjadi daya tarik pembaca ngerasa ngeh dan semakin penasaran dengan yang kita tulis diblog. Sampai disini bisa difaham kan๐Ÿ˜ƒ. 
Analoginya seperti ini; Saya mengambil sebuah contoh secara globalnya saja disini, Pernah j…

2Bulan Ga Pernah Update Artikel Sama Sekali

Seriuss ini beneran selama 2 bulan blog saya ngangur?
Hallo..Apa kabarnya sobatku semuanya ? Terimakasih banyak yah, udah sering mampir keblog pribadi saya ini. Kok tau sih, yah tau lah kan keliatan dari statistick . HeheOke, sobat kali ini saya cuma pengen curhat sedikit aja lah yah. Soal kenapa kok bisa sampai 2 bulan penuh ga pernah nulis lagi dan sama sekali ga diupdate artikel terbarunya. Dan hari ini baru sempet kepikiran mau buat artikel barunya. Kangen soalnya lama ga nulis itu rasanya kayak gimana gtu. Haha lebay๐Ÿ˜‚
Jadi gini ceritanya apa yang membuat saya sebagai admin blog ini udah  dua bulan bener-bener nganggur ga buat artikel untuk kesegeran halaman baru .Saya masih ingat terakhir update artikel diakhir bulan february kemarin dan sampe sekarang dibulan april . Pas dua bulan kan. Iyh. Kesibukanku didunia nyata benar-benar membuat waktu menulisku sedikit tersita , sana sini jadi ga sempet ngintip blog sendiri. Tapi ada senengnya juga sih.
Senengnya setelah saya tinggal dua b…

Ini nomer siapa 6281231547677 ?

Apa sobat sedang mencari informasi tentang kepemilikan sebuah nomer ini ? Dan penasaran banget pengen tau siapa sih yang punya nomer ini 6281231547677 . Mungkin sobat udah bertanya- tanya sama temen terdekat tapi masih juga belum ketemu siapa yang punya tuh nomer ?
Oke kali ini saya akan kasih tau siapa pemilik nomer  6281231547677 ini ? Karna saya tau sobat udah nyoba nge cek digoogle juga nyari informasi keberadaan sebenernya tuh nomer siapa ? Tanpa panjang lebar saya akan sebutkan pemilik nomer tersebut dicelotehan saya dibawah ini.
Sebelum saya lanjutkan bagaimana ceritanya dulu nomer 6281231547677 ini saya beli diwaktu saya masih tinggal diwilayah jawa timur yang tepatnya didaerah tulungagung , saya pernah menetap disana sekitar kurang lebih 5th an . Tahun 2009 akhir bulan  setelah lebarang saya lupa bukan berapa, dan saya pulang kampung pada tahun 2016 dibulan puasa terakhir tepat malam takbirannya saya sampai dikampung halaman.
Duuh...malah ngelantur kemana-mana nih ? Ya..udah deh…

Bagian tersulit nulis diblog

Baiklah sobat dikesempatan update artikel ini , saya akan bocorkan apa sih kesulitan-kesulitan menulis di blog yang sering banget dialami pemula ? Kabar baiknya adalah semua tulisan dibawah ini hasil berdasarkan pengalaman pribadi.Selanjutnya saya juga mau kasih tips bagaimana caranya biar mudah nulis secara ngalir sesuai dengan apa yang ada di isi kepala kita sendiri ? 
Dibagian tersulit dalam dunia pertulisan, terutama bagi seorang pemula adalah ? Gimana sih cara menentukan sebuah judul. Iyah disini lah pemula tidak jarang menemukan sebuah keminderan tersendiri. Bingung mau buat judul apa ?
Duuhh...Ga seru yah ? Baru bentar aja bacanya udah dibocorin ๐Ÿ˜. Tapi ga apa-apa lah, tenang aja ? Itu kan baru permulaannya. Hehe..
Pada bagian yang keduanya adalah bingung penulisan yang seperti apa sih bagusnya ? Dibikin gaya apa yah biar keliatan bagus, dan enak dibaca. Sebagai pemula saya juga sering kesulitan menemukan gaya tulisan ini mau saya bikin besar-besar atau kecil. Itu dulu ..Saya ter…

Supaya Dapet Subcribe Alami Aman Banned

Dunia per youtube an sekarang sudah menjadi sosial media untuk meraup dollar. Dijaman dulu sebelum saya mengenali sosial media bernama youtube , disana tuh masih biasa -biasa saja ga seperti sekarang siapapun setiap orang yang punya handphone Android sudah pasti bisa ngulik youtube.Nah pada kesempatanku kali ini saya mau berbagi sedikit trik bagaimana cara supaya para youtubers pemula seperti saya pengen punya subcribers agar terhindar dari spam, dan pastinya aman buat akun youtube biar ga kena banned permanen. Karna seperti yang kita tau persyaratan agar konten youtube kita bisa di monetes salah satunya adalah punya sucreb yang banyak. 1000 an lah yah baru nanti bisa kita daftarkan adsens.
Cara yang akan saya sampaikan disini berdasarkan hasil pengalaman sendiri, jadi cara mendapatkan sucribers diakun youtube saya adalah alami karna disucribe yah, bukan karna paksa an , woyy sucreb chanel saya donk ? ๐Ÿ˜‚ ga yah, bukan begitu. Kamu pasti tau siapapun ga bakalan ada yang mau kallau dipa…